Werkwijze

 1 : Keuze van je kaart

Kies je kaartje.  Door op een geboortekaart te klikken krijg je de voor-, binnen- en achterkant van de kaart te zien. Heb je een keuze gemaakt? Klik op "maak deze kaart ". Hiermee activeer je de ontwerptool.

2 : Kaart van je keuze aanpassen

Je kunt nu beginnen met het bewerken van je kaart. Bloemen en dieren toevoegen of weghalen, tekst plaatsen. Je kunt van alles uitproberen zonder verdere verplichtingen. Als je tevreden bent met het resultaat, druk je op het disk icoontje om je ontwerp op te slaan. Ben je niet zeker van je opmaak en wil je dat we even meekijken? Mail of bel even, we doen het graag!

3: Aanmaken van een account

Is je kaartje naar wens ? Als je een proefdruk wilt aanvragen of het kaartje wilt opslaan wordt je automatisch gevraagd in te loggen of een account te openen. Je kunt dan ook later verder aan je kaartje werken.
Als je alvast enveloppen wilt bestellen zodat je deze tijdig kunt schrijven, dan kan dat middels de link 'enveloppen vooraf'.

Als je een account hebt aangemaakt kun je altijd direct inloggen en naar je ontwerpen gaan in het menu rechtsboven.

4: Drukproef aanvragen

Om te weten hoe je kaartje er in het echt uit komt te zien kun je een proefdruk aan vragen. Druk op bestellen na het openen van de kaart. Je komt nu in het bestelmenu terecht. Selecteer de optie Drukproef (één kaart) en kies ook de papiersoort en de kleur van de envelop. Je kunt kiezen uit de volgende papiersoorten:

gebroken wit - gebroken wit papier met een hele lichte glans
mat wit - spierwit papier met matte look
hoogglans - gebroken wit papier met de buitenzijde in hoogglans
metallic - voor een extra luxe kaartje met glinstering
structuur - lichte structuur in het kaartje.
duurzaam - papier gemaakt van landbouwafval. Deze papier heeft een getinte kleur, de kleuren op het kaartje kunnen er anders uitzien hierdoor. 
Druk op de knop 'verder'. Controleer de inhoud en druk vervolgens op de knop bestellen. Je plaatst nu de daadwerkelijke bestelling van je proefdruk. Na afronden van je bestelling wordt de proefdruk per post naar je verzonden.

5: Als de baby er is.

Jullie kindje is geboren!  Je kunt nu de juiste geboortegegevens invoeren. Geboortedatum, geboortetijd, gewicht, lengte, e.d. ? Log in op je account  en open je ontwerp opnieuw. Vul de gegevens in op je kaart en sla hem weer op. Controleer alle gegevens heel nauwkeurig, een foutje is snel over het hoofd gezien. Na het invullen en controleren van de gegevens en het ontwerp ben je klaar om te bestellen. Ga opnieuw naar de bestel pagina en kies nu kaarten al of niet met enveloppen. Op de betaalpagina kan je vervolgens het aantal kaarten aangeven dat je wilt ontvangen. Betaling vindt plaats door middel van Ideal.

Wij versturen de bestelling naar de drukkerij en deze zorgen voor het drukken en verzenden van jullie pakket. Voor 12 uur besteld, is dezelfde dag gedrukt en verzonden.

Alle kaarten en/of enveloppen worden van maandag t/m vrijdag door GLS geleverd en komen in de regel meestal binnen 1 dag, soms binnen 2 dagen aan (mits voor 12 uur besteld, en mits er geen weekend tussen zit). Voor een pakket dien je een handtekening te zetten voor ontvangst, dus geef geen postbusnummer op. Als niemand aanwezig is wordt het pakket de volgende dag opnieuw aangeboden. Na twee afleverpogingen wordt er een bericht in je brievenbus gedaan waar je het pakket kunt afleveren. 

Bestellingen die op zaterdag of zondag worden geplaatst worden op maandag gedrukt.
 

     Geboortekaartjes voor:

        jongen
        meisje
        broertje
        zusje
        tweeling
        3e kind 
 

      Thema:

         zomer
         herfst
         winter
         sportief
         hollands
         stoer

       Extra:

         Gedichtjes & quotes
          canvas schilderij

         sluitstickers

         

       Vragen?

           info@jakima.nl
           T + 31 6 55395652 (ma/vr 9-17 u)