Klantreacties

 

Ben je tevreden met je kaartjes? Heb je nog tips of opmerkingen? Jakima vindt het erg leuk als je hier je reactie achterlaat.

Naam:
Plaats hier je reactie.:
Type de code over.:*
Captcha
 

Januari 2020:  Lieve Marion, Wat een ontzettend goede service bied jij en wat een leuke ontwerpen voor de kaartjes. Wij zijn er heel blij mee! Rondom de sluitstickers: geheel buiten jouw macht om zijn deze helaas niet bezorgd. De service hieromtrent vanuit jou was echter top en uiteindelijk is het prima opgelost. Voor eenieder die sluitstickers wil gaan bestellen: zorg ervoor dat je dit ruimschoots van tevoren doet, zodat je ze zeker hebt wanneer de geboortekaartjes er zijn (want die zijn er binnen één dag!)

Sabrina van Bakel

---------------------------

Februari 2018: Ik wil namens deze weg nog even laten weten superblij te zijn met de geboortekaartjes en de goede en snelle service van jullie! Bedankt. 

Met vriendelijke groet, Lonneke van Lieshout.

----------------------------

Mijn complimenten voor de overzichtelijke site en de kwaliteit van de kaartjes.

Wij zochten een geboorte kaartje met een trekker en die vonden we al heel snel op jullie site. De verschillende mogelijkheden om het te personaliseren maakt het ontwerp 'echt iets van ons' 
Wij zijn dik tevreden!
Mvg Danielle

----------------------------

Hallo Marion,

Zojuist werd het canvas schilderijtje van het geboortekaartje van Ravi bezorgd. Het is erg mooi geworden, dank je wel!
Ook willen we je nogmaals bedanken voor alle moeite die je hebt gedaan om de juiste geboortekaartjes bij ons bezorgd te krijgen. De service van jou was prima. We krijgen heel veel leuke reacties op de kaart.

Hartelijke groet,

Meike Hooglugt en Bas Sonderen

--------------------------------

Onze bevalling ligt nu ruim een week achter ons en nu vind ik eindelijk een beetje de tijd om U een briefje terug te schrijven. Omdat negatieve commentaar geven altijd makkelijker is dan positieve, hierbij mijn complimenten voor jullie service.

Ons oog viel op de Jakima geboortekaartjes omdat ze speels en kleurrijk zijn, beetje zoals wijzelf.  De dienstverlening en opvolging van uwentwege was subliem, geen enkel negatief puntje te melden. De levering was inderdaad daags na bestelling, dus daar ook niks anders dan positiefs.

Doe zo verder en wij raden jullie organisatie ten zeerste aan, hier in ons Belgenland.  Alvast dikke duim van Wout voor het afleveren van zijn prachtige geboortekaartje. Veel succes in de toekomst gewenst en proficiat voor het hele team, doe zo verder. Vriendelijke groeten en misschien tot later ...

Stefanie, Jurgen en Wout 

--------------------------------

Door een storing op je website konden we deze week onze geboortekaartjes zelf niet bestellen.

We hebben na ons telefonisch contact en je goede snelle hulp toch de geboortekaartjes op tijd ontvangen zodat ze alsnog op tijd worden bezorgd bij onze vrienden en bekenden.
Dank voor je inzet.
Met vriendelijke groet,
Merijn en Floor

---------------

Goedenavond Marion,

Je bent gewéldig! In tegenstelling tot wat jij aangaf en waar wij ons op hadden ingesteld werden de kaartjes vandaag al bij ons bezorgd. Echt súper, heel erg bedankt daarvoor! 
Het kaartje is ook helemaal top geworden met de verschillende haarkleuren en op hoogglans papier. We zijn er echt dolblij mee. 
Robert zit op dit moment de kaarten in de (oranje, érg leuke combinatie met het kaartje) enveloppen te stoppen en morgen gaan ze op de post, zodat ze vlak na het weekend overal al worden bezorgd. Ik stuur vanuit mijn kraambed dit mailtje naar jou en geniet ondertussen van onze prachtige dochter die ligt te slapen. Een perfect plaatje dus, mede mogelijk gemaakt door jou. 
Hartelijke groeten en een fijn weekend,
Rieneke, Robert, Bibian en Jenthe Eggink!

--------

Hoi Marion,
Bedankt voor de kaartjes, ze waren er 's ochtends al mooi op tijd. We hebben al veel leuke reacties gehad!
Groetjes Joyce

--------

Hoi Marion,

Superbedankt voor de mooie kaartjes! Ze vallen goed in de smaak, iedereen vindt ze leuk en een keer ff wat anders dan anders! Er zijn niet zoveel "kleine broertjes"kaartjes, maar jij hebt ze wel! Ook supergoede service trouwens!
Brenda

--------

Beste Marion,

Ontzettend bedankt voor het versturen van de kaartjes en bijlagen. Dit heeft een goed beeld van jullie mooie product gegeven. Onze dochter Amélie is inmiddels geboren.
We hebben echter voor een kaartje gekozen van een andere aanbieder, het scheelde echter heel weinig met die van jullie.
Nogmaals dank, voor jullie super klantgerichte en toegankelijke houding en het fijne contact. Ook uit jullie website blijkt jullie betrokkenheid. Ik heb bij de verschillende kraamvisites al een paar keer een goed woordje voor jullie gedaan en de kaartjes laten zien!  

Hartelijke groet,
Fréderique Koomen

-----

Wat zijn ze leuk en mooi de kaartjes! We zijn er zo blij mee. Al een aantal reacties gehad en die zijn erg positief!
Bedankt voor alles.
Groetjes,
Levi en Christa

----

Hallo Marion,
Bedankt voor de fijne samenwerking en de supersnelle afhandeling van de kaartjes en het canvasdoek, wij zijn er erg blij mee.
Met vriendelijke groet,
Karien, Emiel en Anna.

---

Zeer snelle service en ook heel vriendelijk in het meedenken. Mooie, originele kaartjes. Echt een aanrader. Bedankt Marion! Saskia.

----

ik heb de kaarten afgelopen dinsdag ontvangen en gelijk op de bus gedaan. Ik kan je vertellen dat de reacties echt superpositief zijn, iedereen is heel erg enthousiast over de kaart omdat deze zo speels is, en erg origineel en lief. Ook het lettertype retro valt erg in de smaak. We zijn er zelf ook helemaal blij mee, dus bij deze bedankt!
Groetjes,
Janieke Veerman

----

Nogmaals hartstikke bedankt voor de goeie service v.w.b. de kaartjes! We hadden jouw kaartjes in oktober al gezien op de jonge gezinnenbeurs in Utrecht en sindsdien hebben we contact gehouden over de bestelling. Niks was jouw teveel gevraagd; je paste moeiteloos alles naar onze wensen aan, super! De reacties van iedereen waren geweldig! Heb aan een aantal aanstaande mama's je site kunnen doorgeven. Ga zo door met de fantastische service en we hopen in de toekomst weer gebruik te kunnen maken hiervan

Groetjes,

Perry, Julienne en Gideon van der Steen

-----

Ook wij zijn heel blij met de geboortekaartjes die we bij jou besteld hebben! De service vanuit jullie was erg snel en we hebben alleen maar hele positieve reacties gehad op ons kaartje! Bedankt daarvoor!
Groetjes,
Luuk, Karin en Bram

------

Bedankt voor het geweldig leuke geboortekaartje. Iedereen was er ontzettend enthousiast over! Dankzij de aanpassing van kleuren was het helemaal passend bij onze wensen. Super service! Loes.

-----

De kaartjes zijn goed aangekomen en zagen er super uit. We hebben ze inmiddels verstuurd en krijgen hele positieve reacties van onze familie en vrienden dat ze het zo'n leuk kaartje vinden. Ik vond de samenwerking prettig verlopen en wie weet komen we nog een keer bij je terug als er in de toekomst gezinsuitbreiding komt....

Hartelijke groeten, Nanda van Roekel


     Geboortekaartjes voor:

        jongen
        meisje
        broertje
        zusje
        tweeling
        3e kind 
 

      Thema:

         zomer
         herfst
         winter
         sportief
         hollands
         stoer

       Extra:

         Gedichtjes & quotes
          canvas schilderij

         sluitstickers

         

       Vragen?

           info@jakima.nl
           T + 31 6 55395652 (ma/vr 9-17 u)