Jakima steunt sinds begin 2020 Stichting A.S.L. met een maandelijkse donatie.

Stichting A.S.L. (Ayubowan Sri Lanka) is opgericht door Jeanette Otemann uit Zevenaar. Zij is werkzaam in de zorg en houdt van reizen en de wereld ontdekken. Tijdens één van haar reizen Naar Sri Lanka werd zij getroffen door de soms erbarmelijke omstandigheden waar de lokale bevolking in moet leven. Vooral voor zieke en gehandicapte mensen schiet de zorg daar vaak tekort. Daarom richtte zij  stichting A.S.L. op.

Jeanette gaat twee keer per jaar (op eigen kosten) naar Sri Lanka en koopt ter plekke hulpmiddelen in, zoals rolstoelen, buggy's en looprekjes. Ook neemt zij vanuit Nederland o.a. hoortoestellen en brillen mee.

In Sri Lanka werkt zij met de lokale bevolking samen, zij heeft hier een aantal vaste contactpersonen. Deze contactpersonen zijn van essentieel belang, zij spreken de taal, begrijpen de cultuur en maken haar wegwijs naar de meest hulpbehoevende mensen.

Ook onderhouden deze contactpersonen het contact met de mensen die hulp hebben gekregen van Jeannette. Iemand die een voorziening krijgt ondertekent ook een verklaring. Zo wordt bijvoorbeeld het risico op eventueel doorverkopen van het verstrekte materiaal geminimaliseerd. Als het verstrekte materiaal niet meer nodig is wordt het ingeleverd zodat het aan een andere hulpbehoevende kan worden gegeven.

Voor haar project is geld nodig. Zij is afhankelijk van donateurs, giften en sponsors.

Wil je meer weten over deze stichting? Lees het op stichting A.S.L.

 

 

 

     Geboortekaartjes voor:

        jongen
        meisje
        broertje
        zusje
        tweeling
        3e kind 
 

      Thema:

         zomer
         herfst
         winter
         sportief
         hollands
         stoer

       Extra:

         Gedichtjes & quotes
          canvas schilderij

         sluitstickers

         

       Vragen?

           info@jakima.nl
           T + 31 6 55395652 (ma/vr 9-17 u)